x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κλείστε τώρα ραντεβού & ελάτε να δοκιμάσετε τα ρούχα μας!

Επιστροφές & Αλλαγές

Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του είτε την επιστροφή του ποσού που διέθεσε για την αγορά του. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:
Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Σε περίπτωση που η εταιρία κούριερ που αναθέσαμε την μεταφορά του πακέτου, σας το παρέδωσε σπασμένο ή φθαρμένο. Παρακαλώ βγάλτε φωτογραφία το σπασμένο ή φθαρμένο αντικείμενο μέσα στη συσκευασία μας και στείλτε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Έπειτα, εντός 3 ημερών θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αντικατάστασης ή αποζημίωσης του προϊόντος.

Όροι Επιστροφών:
1) Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
2) Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:
α) Να μην έχει πλυθεί
β) Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
γ) Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
3) Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.
Σε περίπτωση που ο πέλατης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας του,τα μεταφορικά επιστροφής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλάγη ενός προιόντος με άλλο προιόν διαφορετικού είδους ή κωδικού και το προιόν που επιλέξει για αλλαγή είναι μικρότερης τιμολογιακής αξίας από αυτό που έχει ήδη αγοράσει δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.Ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει ένα άλλο προιόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της διαφόρας που προκύπτει.

• Για Επιστροφές εντός Ελλάδος

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΙΜΙΚΗΣ θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του.
Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

• Για Επιστροφές εντός Κύπρου

Για επιστροφές από Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

Διαδικασία επιστροφή

-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
1. Επικοινωνήστε με την γενικη ταχυδρομική Courier
Επισκέπτεστε το κοντινότερο Γενικης ταχυδρομικής κατάστημα ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών στο τηλέφωνο της περιοχή σας.
 
2. Αποστείλετε το δέμα σας (ισχύει μόνο για Ελλάδα)
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία Γενικη ταχυδρομική για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι' αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την Γενική ταχυδρομική Courier, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:
Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!
Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2103312646 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

-Τέλος, σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών γενικη ταχυδρομική από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας
Παρακαλούμε σημειώστε πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος! Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.
Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

Ακύρωση Παραγγελίας
Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103312646 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έχοντας στην διάθεση σας το αριθμό παραγγελίας. *Ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και 6 ώρες από την ώρα της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει προχωρήσει και βρίσκετε στην διαδικασία μεταφοράς ο πελάτης θα επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς.

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Αλλαγή σε κατάστημα ROBOTIS
Κάντε την αλλαγή σας με άλλο προϊόν (που να είναι ήδη διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα) στο καταστημα ROBOTIS έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς. Ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα σε καταστήματα.

--

Με εκτιμηση
ROBOTIS

Διεύθυνση

Πολυκλείτου 21 & Eυριπίδου (3ος όροφος), Αθήνα

Showroom: 4ος Όροφος

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη 9:00-16:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-18:00
Σάββατο 9:00-15:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ


e-genius.gr ...intelligent web software